Camping

Välkommen till vår camping som ligger strax intill Vätterns strand.

Hos oss hittar du campingplatser, ställplatser, tältområde och villavagnsområde, vi har 80 campingplatser med el och ett fåtal platser utan el.
Vi har separat tältområde utan el, men det går även att boka en campingplats om man vill ha en plats med el, då bokar man en ordinarie campingplats.
På campingen finns två servicebyggnader, vid den stora servicebyggnaden hittar du reception, kiosk/livs, toalett/dusch och tvättstuga. Det finns diskutrymme ute under tak.
Vid den mindre servicebyggnaden som är längre ner på området hittar du toalett/dusch och kök, även här finns diskutrymme ute.

Stranden längst ner på campingen tillhör oss men tänk ändå på att plocka upp efter dig om du besöker den. Hundar är välkomna på vår Camping och får gärna bada längst till vänster på stranden, nedanför bastun.

Ställplats

 campingområdet har vi 6 stycken nybyggda ställplatser som är avsedda just för husbilar. Du har samma service här som på campingplatserna. Den delen där du parkerar husbilen är grusad men utanför har du en gräsyta där du kan ha dina utemöbler.

BOKA CAMPING!

Var ute i god tid och boka din plats redan idag.

CAMPINGKORTET!

Det digitala kundkortet för alla som bor på campingplats.